Karácsony

2017.12.27. 10:02

Együtt ünnepeltek a balatonkeneseiek

A balatonkenesei mindenki karácsonya színes, egész estés programot kínált az utolsó adventhétvége előtti pénteken a város valamennyi lakója számára.

Leitner Vera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A sportcsarnokban megrendezett eseményen az elsőként fellépő Szivárvány Népdalkör műsorát Tóth-Renczes Kata versszavalata, majd a Kippkopp Óvoda és Bölcsőde, valamint a Pilinszky János Általános Iskola és AMI előadása követte. Ezután Kökény Attila, majd az ünnepi est harmadik részében az idén 35. éves Pannónia Citerazenekar lépett színpadra. A közös karácsonyt Kerti Teréz versszavalata, a Conestoga Country Linedance karácsonyi műsora, illetve a helyi civil művészeti csoportok meglepetésprodukciója zárta. 

A karácsonyi műsor szüneteiben a város teával, forraltborral és süteménnyel kínálta a megjelenteket, az ünnepség időtartama alatt a gyerekeket pedig a Mesetarisznya Játszóház várta kézműves foglalkoztatóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában