huszonnégyen lépnek színpadra

2019.03.18. 07:00

Jubileumi gálára készül az aszófői Dallamvilág az Agórában

Nagy várakozással készül az aszófői Dallamvilág Musical Csoport a március 23-ai veszprémi fellépésre az Agórában.

Jákói Bernadett

Az aszófői színpad a 15 éves gálaprodukciónak már kicsinek bizonyult

Forrás: Dallamvilág

A 15. születésnapot ünnepelve 15 év műsoraiból válogattak a két felvonásos, látványos gálaműsorra. Musicalek, komolyabb hangvételű dalok, hangszeres produkciók, popslágerek, világslágerek is elhangzanak a közel háromórás produkcióban.

- Minden korosztálynak érdekes lehet a színes, zenés műsor, a fiataloknak ugyanúgy, mint az idősebb korosztálynak – árulta el Nagy Annamária művészeti vezető, akinek aszófői csapata már hónapok óta lelkesen próbál a veszprémi gálaestre. – Nagyon fontos, hogy szélesebb körben is megismerje a nagyközönség a musicalcsoportot, a fellépő fiataloknak igazán nagy lehetőség, hogy városi, nagy színpadon is felléphetnek a veszprémi közönség előtt. Annyit dolgoznak egész évben, feláldozva szinte minden szombatot, szabadidőt, a nyarat, nekik ez ajándék, egy ilyen helyen közreműködni. Huszonnégyen lépnek majd színpadra, volt dallamvilágosok, művészbarátok, vendégfellépők mutatkoznak be a színvonalas esten.

Az aszófői színpad a 15 éves gálaprodukciónak már kicsinek bizonyult Fotó: Dallamvilág

- Ilyen komoly fellépésünk csak akkor volt mikor a Veszprémi Játékok rendszeres versenyzői voltunk és az Arénában szerepelhettünk a nemzetközi döntőben – elevenítette fel Annamária az előzményeket. – A családok nélkül ez nem menne, a nyaralásokat is a mi fellépéseinkhez igazítják. Támogatónk nagyon sok van, többségében magánemberek, de Aszófő Község Önkormányzata, a Gyermekmosoly Alapítvány, vállalkozók állandó partnereink. Büszkén mondhatom, hogy két csodálatos zeneszerzővel is együtt dolgozunk már évek óta, a balatonfüredi Sári Attilával és a budapesti Horváth Árpáddal. A gálán az ő szerzeményeik is felcsendülnek majd. Minden évben egy közel háromórás karácsonyi gálára készülünk, de ezenkívül egész évben járjuk az országot nosztalgia-, világslágerekkel falunapokra, közösségi rendezvényekre, illetve nemzeti ünnepekre készült műsorainkkal. Ami az elmúlt 15 év legnagyobb büszkesége, hogy sok egykori dallamvilágos, akik innen indultak, itt kezdték zenei tevékenységüket nálunk az aszófői kisszínpadon, ma már színházakban játszanak vagy zenekarok élén énekelnek. Sokan választottak zenei pályát, s büszke vagyok arra is, hogy Nagy Natália, aki ma már szólóénekes, négyévesen kezdte itt az éneklést, 15 éve színpadon van, és ma már a csoport koreográfusa is.

A gálaműsor március 23-án 17 órakor várja az érdeklődő veszprémieket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában