szerencsét hozott neki a bikini

2019.05.25. 07:00

Helyesen tippelt, jutalmat kapott a pápai hölgy

Szür-Danka Dalma nyerte a pápai tippelős játékot. A szerencsés nyertes átvehette jutalmát.

Polgár Bettina

Szür-Danka Dalma és Szabadkai Verita (balról jobbra) a nyeremény átadásakor Fotó: Polgár Bettina/Napló

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Szabadkai Verita, a Jókai művelődési központ intézményvezetője elmondta, egy kényszerhelyzet hívta életre a nyereményjátékot. – Sajnos a Játékfesztivál pénteki napjára, június 14-ére tervezett Demjén-koncertről a művész egészségi állapota miatt le kellett mondanunk, és új fellépőt kellett keresnünk. Ekkor jött az ötlet, hogy az új zenekart játékos formában vezessük fel – magyarázta az intézményvezető. Kifejtette, tippelős játékot indítottak, mely sokak érdeklődését felkeltette. Mivel többen is eltalálták, hogy a Bikini együttes érkezik Pápára, a nyereményjáték győztesét végül sorsolással határozták meg, a szerencse pedig a pápai Szür-Danka Dalmának kedvezett, aki a Várkertfürdőbe szóló utalvánnyal gazdagodott.

Szür-Danka Dalma és Szabadkai Verita (balról jobbra) a nyeremény átadásakor Fotó: Polgár Bettina/Napló

– Az utóbbi fél évben elég sok nyereményjátékban sikerrel vettem részt, ezért ezt is megpróbáltam. Szeretem a Bikini együttest, rengeteg ismert daluk van, amit sokan kedvelnek, ezért is örülök, hogy ők jönnek a Játékfesztiválra. Természetesen részt veszek a koncerten – árulta el Szür-Danka Dalma.

Május 31-étől elérhető lesz a Játékfesztivál részletes programja a fesztivál honlapján és a Jókai művelődési központ oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában