Meglepetésvendég és slágerek

2020.03.09. 07:00

Badár Sándor csajozós élményeivel köszöntötte a nőket Herenden

Zenés műsorral és már hagyományosan meglepetés sztárvendéggel várták a hölgyeket a nőnapon a Pesovár Ernő Művelődési Házban. A szervezőknek sikerült az utolsó pillanatig titokban tartaniuk a fellépő vendég, azaz Badár Sándor érkezését.

Molnár Sándor

Badár Sándor különleges kalandjait fűzte csokorba a herendi nőnapon

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A népszerű színész, humorista kisgyermekkorától napjainkig elevenítette fel a hölgyekhez fűződő különleges emlékeit, csajozós élményeit. Vidám történeteinek csokrából kiderült például, hogy szülővárosában, Szentesen nem házasodnak a fiatal párok. Egy barátjától magyarázatot is kapott a különös jelenségre: „Azért nem, mert a hím fogságban nem párzik.”

Kiderült az is, hogy Szentesen az alvószobában nem volt fűtés, ezért kisgyerekként izgalmas pillanatokat élt át esténként. A túlélésre is felkészítést kapott a jéghideg szobában, mivel úgy vélekedtek, hogy az az ember, aki az ajtótól nem jut el az ágyig, az nem is érdemli meg az alvást.

A Karinthy-gyűrűs humorista mesélt az édesanyjával és nagymamájával átélt emlékeiről, és Török tanár néniről, aki fejes vonalzóval tanította írni annak idején. Felidézte Erzsike nénit, a terminátort is, középiskolai magyartanárát, akinek elszavalt egy finn verset, amellyel nagy sikere volt egészen addig, amíg ki nem derült, hogy azt ő maga írta.

Badár Sándor különleges kalandjait fűzte csokorba a herendi nőnapon
Fotó: Molnár Sándor/Napló

Badár Sándor beszélt arról is, hogy míg férfinap nincsen, addig a nőknek számtalan nőnapjuk van. Ilyenek a Joy napok, a Black Friday, a Valentin-nap, a húsvét, az anyák napja és a karácsony is.

A nőnapi műsorban fellépett még a Sunshine Music Duo nosztalgia-zenekar, amely az 50-es – 80-as évek slágereivel szórakoztatta a hölgyeket a herendi nőnapon, ahol három szerencsés résztvevő egy-egy három személyre szóló görögországi utazást is nyerhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában