Toastmasters Veszprém

2020.10.07. 20:25

A helyes, kifejező beszédért munkálkodnak

A hiteles beszéd az élet számos területén hasznunkra lehet – vallják a veszprémi retorikai klub tagjai.

Napló-információ

A Toastmasters Veszprém retorikai klub tagjai tortával ünnepelték meg 150. estjüket a közelmúltban

Fotó: klub

A Toastmasters Veszprém reto­rikai klub 150. estjét tartotta a napokban. A nemzetközi klubhálózat helyi csoportjának tagjai több mint három éve rendszeresen találkoznak, hogy fejlesszék a kommunikációs és vezetői készségeiket. A világon 350 ezernél is több tag fejleszti magát a retorikai klubalkalmakon, hiszen a meggyőző, hatásos és hiteles beszédre rengeteg hétköznapi helyzetben szükségünk van, az állásinterjútól a vizsgákon át a jogi vitákig.

Ennek támogatására minden esten több tag is készül beszédekkel, amiről a jelenlévők különböző szempontok szerint visszajelzést adnak. Ilyen nézőpont például a retorikai eszközök használata, a nyelvhelyesség vagy az időkeretek tartása.

A Toastmasters Veszprém retorikai klub tagjai tortával ünnepelték meg 150. estjüket a közelmúltban Fotó: klub

A legutóbbi alkalom különleges volt: kerek mérföldkő a veszprémi csoport életében, a kiemelkedően teljesítő klubtagok elismerést kaptak.

A klub tagjai minden héten rendszeresen találkoznak Veszprémben, az események megtalálhatók a Toastmasters Veszprém közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában