Házhoz megy a színház

2020.12.17. 07:00

Folytatja tavasszal elkezdett programsorozatát a Veszprémi Petőfi Színház

Ez már a második felvonása a művészek akciójának, amelynek lényege, hogy mivel a koronavírus-járvány miatt a nézők nem ülhetnek be a megszokott módon az előadásokra, lakóhelyükön adnak nekik műsort.

Rimányi Zita

A lakótelepen élőket szórakoztatták a Petőfi Színház színészei

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A napokban Veszprémben, a Március 15. és a Halle utcában szórakoztatták a járókelőket és a lakótelepi tömbök ablakaiból őket figyelőket.

Többen összegyűltek, amikor meghallották a hangosítóból szóló zenét. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes elmondta, hogy már jártak Hárskúton és Márkón is, az elkövetkezőkben pedig a kistérség több településére ellátogatnak. Mindennap fellépnek a környéken vagy a városban.

A lakótelepen élőket szórakoztatták a Petőfi Színház színészei
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Adventkor – és a járvány okán bevezetett korlátozások miatt is – különösen fontos, hogy a kultúra gyógyító erejét minél több emberhez eljuttassák. Ezt lényegesnek tartják, küldetésüket szívből teljesítik. A műsorban közreműködött Oberfrank Pál igazgató, Módri Györgyi, Hirschl Laura, Keller Márton és Pásztor Márk. Elhangzott többek közt a Diótörő és az egérkirály című musicalből a Csoda ez az éj című dal és a Neoton Ha elmúlik karácsony… kezdetű slágere is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában