Nagy sikert aratott a Pannon Várszínház húsvéti játéka

A Pannon Várszínház csapata meglepetéssel készült a hosszú hétvégére, ugyanis húsvét alkalmából húsvéti tojásokat rejtettek el a megyeszékhelyen.

Horváth Virág

Gotthard Ádám, veszprémi énekes és barátnője, Huszti Réka is részt vett a játékban Fotó: Napló

A Pannon Várszínház fontosnak tartja a nézőikkel való folyamatos kapcsolattartást, ezért a húsvéti ünnepekre készülve tojáskeresésre invitálta a veszprémi lakosokat.

A teátrum 20 éves fennállása alkalmából, 20 darab tojást rejtett el szerte a városban. Népszerű előadásaikból válogattak pozitív hangvételű idézeteket, melyek mellé egy felhívást is elhelyeztek, amely nyereményjátékra buzdította a szerencsés megtalálót.

A tojáskeresés péntektől egészen hétfőig tartott, és rendkívül nagy sikere volt, több mint ötven fotó érkezett a felívásukra a szerencsés megtalálókról. A tojásokat nemcsak a belvárosban, de a Haszkovo lakótelepen, a Dózsavárosban és a Séd völgyében is megtalálhatták a járókelők. Természetesen a három miniszobor, Ernő az őr, Ödön az utcazenész és Leonora és az oroszlán környékén is felbukkantak a tojások.

Gotthard Ádám, veszprémi énekes és barátnője, Huszti Réka is részt vett a játékban Fotó: Napló

A tojásokban olyan nagysikerű előadások idézeteit találhatták meg a szemfüles veszprémiek, mint a Béke presszó, a Hotel Menthol (amelynek bemutatója még várat magára), a Hair, vagy A Pál utcai fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában