Az Irigy Hónaljmirigy volt a herendi projektzáró nap sztárvendége

Az önkormányzat projektzáró napot szervezett a minap, amelynek sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy volt.

Molnár Sándor

Kabai László és Sipos Péter a népszerű csapat herendi fellépése előtt

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Az együttes jó hangulatú koncertjére sokan kilátogattak a Majolika ligetbe. Sipos Péter, a zenekar frontembere a fellépés előtt elmondta, hogy augusztus-szeptember hónapokban rengeteg falunapot tartanak az országban, és a járványhelyzet után most nagyon sok helyre hívják őket. A zenekar a fellépések mellett már készül a jövő évi, 30 éves koncertjére, amelyet a Groupama Arénában tartanak majd. Ha lezárul a nyári koncertszezon, akkor nagy erőkkel koncentrálnak majd a 2022. június 11-ei nagykoncert látvány- és a show elemeinek a kialakítására. Kabai László elmesélte még, hogy a korlátozások utáni első fellépésük Agárdon volt, és érezték a közönségen, hogy már nagyon kiéheztek a koncertélményekre.

Kabai László és Sipos Péter a népszerű csapat herendi fellépése előtt Fotó: Molnár Sándor/Napló

A herendi műsort a Numera királlyal indították a Mirigyek, akik megidézték Herendre Bódi Guccit is, és mint előzetesen elárulták, a legnépszerűbb dalaikból válogattak, hogy a közönség jól érezze magát a fellépésükön a Majolika ligetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában