Lovasjáték, koncertek és örömtánc

2023.05.02. 22:00

Gesztenyevirágzás majálissal (videó)

A gesztenyevirágzáshoz kapcsolódó rendezvényt idén a Kisfaludy Várkertben szervezte meg Sümeg önkormányzata és a Kisfaludy Művelődési Központ.

Szijártó János

Az idei május elseje abban is különleges volt, hogy a sümegi várkapitány egy igazi retró majálist rendezett a Kisfaludy Várkertben

Fotó: Szijártó János/Napló

A vasárnapi műsorban Sümeg Város Fúvószenekara, az Acro Dance Rock and Roll, történelmi lovasjáték, a Tihanyi Vándorszínpad, Farkas Szabina és a Tranzit zenekar, a Broadway Táncegyüttes, Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus, valamint Oláh Gergő szerepelt. A hétfői kínálatban délelőtt a sport is előtérbe került, délután az előző napihoz hasonló zenés műsorok szórakoztatták a nagy számban megjelent érdeklődőket.

Fotó: Szijártó János/Napló

Az idei május elseje abban is különleges volt, hogy a sümegi várkapitány egy igazi retró majálist rendezett a látogatók örömére, sok gyerek például a lovaglást is kipróbálhatta. A délutáni program egyik üde színfoltja volt az EVENiTa örömtánc, amelyet sokan néztek s tapsoltak végig ezen a szép tavaszi napon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában