Kiállítás Pétfürdőn

2023.10.04. 15:45

Ötletgazdag színek, díszek, motívumok

Szeptember 29-én nyílt meg a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban harmincöt pétfürdői vagy a településhez valamilyen módon kötődő alkotó munkáiból a Péti ügyes kezek kiállítás.

Benkő Péter

Angeli Katalin köszöntője, háttérben az elkészített remekművek

Forrás: Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár

A megnyitón Angeli Katalinnak, az intézmény igazgatójának köszöntője után Nagyné Szigeti Mária önkormányzati képviselő méltatta és mutatta be a tárlatot. Ezt követően Balogh Panna zongorajátékát hallhatták a jelenlevők. Az ügyes kezű lányok, asszonyok, de még a férfiemberek munkáját is emléklappal, egy-egy szál virággal és egy apró ajándékkal köszönte meg a közösségi ház, miközben a látogatók gyönyörködtek az alkotásokban, és – valószínűleg – sokan ihletet és ötleteket merítettek azokból. 

Színekből, formákból és mintákból ugyanis nem volt hiány, azaz egy igazán ötletgazdag kiállítást tekintettek meg a rendezvény vendégei. Angeli Katalin lapunknak elmondta, a remekművek, azaz a kiállítás október végéig biztosan látható lesz a közösségi házban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában