Hét Csillag Egyesület

2024.02.16. 19:30

Felolvasókat várnak a Wass Albert-estre Pápán

Február 23-án, pénteken újra Wass Albert-felolvasóest Pápán. A Hét Csillag Egyesület a rendezvénnyel immár tizenharmadik alkalommal csatlakozik az országos és határon túli kezdeményezéshez.

Haraszti Gábor

A legutóbbi alkalmon is megtelt a felolvasóest helyszíne

Fotó: Haraszti Gábor/Napló-archív

A Wass Albert-felolvasómaraton húsz éve Debrecenből indult. A programnak köszönhetően szerte a Kárpát-medencében és a tengerentúlon egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai. A 13. pápai alkalmat több civil szervezet is támogatja közreműködésével. A felolvasások mellett a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola tanulói és az Allegro AMI népzenekar is színesíti a programot. Aki tevékenyen csatlakozna a programhoz, tehát vállal felolvasást, február 19-ig van lehetősége jelentkezni. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is. A program előreláthatólag két ötven perces blokkból áll majd, egy 15 perces szünetel. A rendezvény helyszíne az Edvy malom fogadó lesz, a belépés mindenki számára ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában