Farsang

2024.02.10. 18:54

Gépfegyverekkel rontottak be a kisapáti művelődési házba (videó)

Zenés, táncos műsorral egybekötött farsangi mulatságnak adott helyet szombaton a kisapáti Művelődési Ház.

Szijártó János

Színes farsangi műsor fogadta szombaton az érdeklődőket a kisapáti Művelődési Házban Fotó: Szijártó János

Az érdeklődőket a szervező önkormányzat nevében Zsédöly Viktória Imola alpolgármester, a helyi értéktár bizottság képviseletében pedig Kalamárné Pandur Éva köszöntötte. Ezt követően egymást követték a szereplők a színpadon, amit a közönség folyamatos tapssal és zajos tetszésnyilvánítással értékelt.

Fotó: Szijártó János

 Először a Nemesgulácsról érkező Táncoló Talpak csoport jött nagy dérrel-dúrral, egészen pontosan kézi gépfegyverekkel, puskaropogás közepette. A négy hölgy mellé menet közben aztán egy táncos lábú úr is becsatlakozott a publikum nagy örömére. 

Fotó: Szijártó János

A folytatásban a badacsonytördemici Zöldikék Tánccsoport lépett a színpadra, ötletes, látványos koreográfiájuk magával ragadta a Művelődési Ház közönségét. Előbb nevükhöz híven zöldben, majd az emberi szemet kissé megtévesztő, trükkös fekete-fehérben mutatták be műsorukat. 

Fotó: Szijártó János

A fellépők sorát a kisapáti Szépkorú Nyugdíjas Klub produkciója és a nekik szóló vastaps zárta. Az időszaknak megfelelően farsangi játszóház, kiszebábégetés, jelmezes felvonulás és tombolasorsolás is szerepelt a kisapáti önkormányzat és a helyi értéktár bizottság által szervezett programban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában