Író-olvasó találkozó

2024.02.27. 14:00

Versek a szülőhazáról és a családról

A Nők a Balatonért Egyesület nemesvitai csoportja író-olvasó találkozóra hívta az érdeklődőket.

Tóth B. Zsuzsa

Ezúttal Szí Árpádot és a Szívekbe virágot ültetek című verseskötetét ismerhették meg a vendégek. A költővel Kötélné Gombás Rózsa, a Nők a Balatonért Egyesület helyi csoportjának vezetője beszélgetett. Amint az esten kiderült, a költő versei a családról, szerelemről, világnézetéről, Istenhez fűződő kapcsolatáról egyaránt szólnak. Született költemény a családtagokról, az édesanyjáról, feleségéről és gyermekeiről is.

Szí Árpád költővel Kötélné Gombás Rózsa beszélgetett az eseten Fotó: egyesület 

Az esten őszinte beszélgetést hallhattak a verseket szeretők a költő gyermekkoráról, és bebizonyosodott, hogy Szí Árpádot Nemesvitához is szép emlékek kötik. Gyermekkorát a településen töltötte, azokra az évekre máig jó szívvel gondol vissza.

Az interaktív beszélgetés során a közönség hallhatott néhányat a költő verseiből, amelyek néha megmosolyogtattak, máskor meghatottak mindenkit. Amint elhangzott, hamarosan megjelenik Szí Árpád második kötete is, amelyet a nemesvitaiak nagy érdeklődéssel várnak. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában