téli teremfoci

2018.02.27. 11:17

Két csapat is hibátlanul lehet bajnok Balatonfüreden

Két osztályban már bajnokot avattak a város téli teremlabdarúgó-bajnokságában. Egy forduló van hátra a pontvadászatból, az utolsó körben bőven várhatóak még izgalmak.

Horváth Gábor

A hagyományos pontvadászat vasárnap zárul a Balaton Szabadidő Központban. A Korona (kék mezben) a DS Veszprém elleni aranycsatával fejezi be a bajnokságot Fotó: Balogh Ákos

Az első osztályban már nem lehet megelőzni a Tihanyi FC-t, amely az előző körben magabiztos sikert aratott, ezzel folytatva hibátlan sorozatát. Az utolsó játéknapon már csak az lesz a tét, hogy sikerül-e száz százalékos mérleggel behúzni a bajnoki címet a legjobbak mezőnyében.

A hétvégi utolsó kört a Fészek Söröző várja a második helyről, a csapat rangadót nyert a Vitorlás FC-vel szemben, s így nyerő helyzetbe került.

A hagyományos pontvadászat vasárnap zárul a Balaton Szabadidő Központban. A Korona (kék mezben) a DS Veszprém elleni aranycsatával fejezi be a bajnokságot Fotó: Balogh Ákos

A tihanyiakhoz hasonlóan a harmadosztályú Pocca Pince is hatból hatot nyert, s már bajnoknak mondhatja magát. A második és negyedik vonalban viszont még kiadó az első hely. Előbbi osztályban a DS Veszprém és a Korona Panzió derbije dönt az aranyéremről, utóbbi mezőnyben az első négy helyezett egymás ellen lép pályára, s mindegyikük befuthat az első helyre.

Az első osztály első három helyezettje és a többi liga bajnoka kupát és érmet kap. A második, harmadik és negyedik vonal dobogósai szintén éremdíjazásban részesülnek.

Az előző forduló eredményei: Balatonszőlős-Pécselyi Beerkák 4:2, FC Next-DÖG FC 3:5, Red Scorpions Pécsely-REFI 5:3, Kávékolbász Kávézó-Döme SE 4:2, Zamat FC-Balaton Alarm 4:1, ADA-BAU-Fészek Söröző 2:5, Balaton Alarm-Döme SE 2:1, Bádogos-Tótvázsonyi SE 2:1, Kávékolbász Kávézó-Cselzi FC 3:5, Zamat FC-REFI 1:0, Kertai Autójavító-Nívó 2:3, DÖG FC-Pocca Pince 2:8, Hobbiszerelők-Reklap FC 3:3, DS Veszprém-Balatonakali 5:0, FC Next-Pécsely 1:2, ADA-BAU-Berhida 3:0, Zánka-Korona Panzió 0:13, Tihanyi FC-PD-Truck 6:1, Fészek Söröző-Vitorlás FC 2:1.

Az utolsó forduló párosításai (vasárnap): Raklap FC-FC Next, Alsóörs-Kertai A., Balatonszőlős-Hobbiszerelők, Nívó-Zánka, Red Scorpions-Kávékolbász K., REFI-Balaton Alarm, Cselzi FC-Zamat FC, Korona P.-DS Veszprém, PD-Truck-ADA-BAU, Pécsely-DÖG FC, Berhida-Fészek Söröző, Vitorlás FC-Bádogos, Tótvázsonyi SE-Tihanyi FC.

Az állás, élmezőnyök, I. osztály: 1. Tihanyi FC 18 pont, 2. Fészek Söröző 13, 2. Vitorlás FC 12. II. oszt.: 1. DS Veszprém 13, 2. Korona 12, 3. Nívó 8. III. oszt.: 1. Pocca Pince 18, 2. DÖG FC 10, 3. Pécsely 7. IV. oszt.: 1. Zamat 12, 2. Kávékolbász K. 12, 3. Red Scorpions 10, 4. Cselzi FC 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!