futsal nb I

2019.02.11. 20:49

A második helyen zárt az 1. FCV

Vereséggel, ám a tabella második helyén zárta az alapszakaszt az 1. FC Veszprém a futsalélvonalban.

Horváth Gábor

Gyurcsányi Zsolték ma idegenben vívhatják ki a kupa továbbjutást Fotó: Pesthy Márton

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A bakonyiak úgy léptek pályára hétfőn este a Nyírgyulaj otthonában, hogy tudták, még vereség esetén is megtartják második pozíciójukat a tabellán.

Az alapszakasz utolsó fordulójában ugyanis a Dunaferr vereséget szenvedett (a dunaújvárosiak a listavezető Berettyóújfaluval szemben maradtak alul, a pénteken rendezett találkozó 5-3-as eredményt hozott), ami azt jelentette, hogy a Veszprém második helye nincs veszélyben.

Az 1. FCV tartalékos összeállításban lépett pályára Nyírbátorban, ahol a hazaiak az ötödik percben előnyhöz jutottak. Tar Tamás egalizált a félidő hajrájában, de nem sokkal később újra gólt kapott a vendégcsapat.

Fordulás után ismét volt egy gyors gólváltás, de több találat már nem esett, így a Nyírgyulaj megtartotta minimális előnyét, és megnyerte a mérkőzést.

A veszprémiek pedig a második helyüket tartották meg, ami nagyon értékes pozíciót jelent a rájátszásban. Az alapszakaszt a Berettyóújfalu nyerte, a harmadik helyen a Haladás, a negyediken a Dunaferr végzett. A többi együttes messze lemaradt az élmezőnytől.

Eredmény: Nyírgyulaj–1. Futsal Club Veszprém 3-2 (2-1).

Nyírbátor. V.: Belicza, Takács, Boda. Nyírgyulaj KSE: Pallai – Vlasovych, Klushyn, Fekete, Siksa. Csere: Opre, Szabó, Vass, Kántor, Nagy B., Sánta, Pazonyi. Edző: Lovas Norbert.

1. Futsal Club Veszprém: Simon – Márkus, Bognár, Bencsik R., Bencsik Á. Csere: Schmidmajer, Tar, Dávid, Gyurcsányi, Erdősi. Edző: Madarász János. Gólszerző: Nagy B. (5., 17.), Siska (28.), illetve Tar (17., 29.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában