futsal

2019.05.27. 20:37

Sikerrel zárta az alapszakaszt az FCV

Nagyszerű hozzáállással, csapatként küzdve múlta felül ellenfelét az 1. FCV és megérdemelten szerezte meg a győzelmet a futsal NB I középszakaszában.

B. Virág Rita

A folytatásban a bronzéremért küzdhet a veszprémi gárda.

Nyírgyulaj–1. FCV 2-4 (1-2)

Nyírgyulaj. V.: Belicza. NyKSE: Opre – Vlasovics, Klusin, Fekete, Siska. Csere: Pallai (k.), Angyalos, Szabó, Kántor, Nagy B., Sándor, Vass, Pazonyi. Edző: Lovas Norbert. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Tar, Márkus, Komáromi. Csere: Schmidmayer, Simon (kapusok), Gyurcsányi, Varga, Bognár, Bencsik. Edző: Németh Gábor.

Gólszerzők: Siska 3., Fekete 38., ill. Tatai 12., 13., Gyurcsányi 29., Márkus 33.

A hazaiak kezdtek jobban, de Tatai két szép találatával fordított az FCV. A második félidőben végig vészkapussal próbálkozott a Nyírgyulaj, de a Veszprém jól védekezett. Gyurcsányi elegáns találata után Márkus üres kapus gólja döntötte el a meccset.

Miután a Haladás hazai pályán 4-2-re felülmúlta az Aramist, az is eldőlt, hogy a szombathelyiek a döntőben folytatják, míg a veszprémiek a bronzéremért játszhatnak a Dunaújváros ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!