megye I

2019.06.01. 07:00

Bajnok lehet a Veszprém

Az utolsó fordulót rendezik meg ma az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban. Az éllovas Magyarpolányban biztosíthatja be bajnoki címét.

Horváth Gábor

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Magyarpolányban lép pályára a listavezető VLS Veszprém a szezon utolsó fordulójában.

A bakonyiak egy ponttal előzik meg a második Balatonfüredi FC-t, tehát még az utóbbi is lehet befutó. Nagy reményeket azonban nem táplálhatnak a Balaton-partiak, hiszen a Veszprém rendkívül magabiztosan menetelt ezen a tavaszon. Balatonfüredi ven­dégjátékán (az a meccs 1-1 lett) kívül meg sem tudta szorítani senki Pető Tamás alakulatát.

A BFC a már biztos bronz­érmes Úrkút SK-t fogadja a ­zárófordulóban.

Az is eldőlt már, hogy az FC Zirc végez a sereghajtó, a Herend pedig az utolsó előtti pozícióban.

A párosítások: Balaton­almádi–Ajka Kristály (a meccset Veszprémben, a műfüves pályán rendezik), Tapolca–Gyulafirátót, Herend–Várpalotai BSK, Balatonfüredi FC–Úrkút, Devecser SE–Tihanyi FC, Csetény–Fűzfői AK, Magyarpolány–VLS Veszprém, Sümeg VSE–FC Zirc. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

A kiírás szerint az utolsó két helyezett búcsúzik az osztálytól (ez persze még módosulhat, még azt sem tudni, lesz-e fel­jutó a megye II-ből), a bajnok pedig osztályozót játszhat az NB III-as tagságért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!