különböző korosztályok léptek pályára

2019.09.12. 19:23

Elhunyt kézis barátjukra emlékeztek az ajkaiak

Harmadik alkalommal emlékeztek elhunyt sportbarátjukra az ajkai kézilabdázók, az esemény keretein belül egész nap pattogott a labda a város sportcsarnokában.

Horváth Gábor

A Tombor Csaba (szürkében) edző irányította Veszprémi KKFT jutott tovább az Ajkával szemben Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Összesen kilenc mérkőzést rendeztek a III. Szilaj Varga Attila Emléknapon az ajkai sportcsarnokban, ahol különböző korosztályok léptek pályára. A programot egy Magyar Kupa mérkőzés zárta, az NB I/B-ben szereplő Veszprémi KKFT izgalmas meccsen győzte le a házigazdák NB II-es csapatát.

A Tombor Csaba (szürkében) edző irányította Veszprémi KKFT jutott tovább az Ajkával szemben Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az emléknap délelőtti programjában az ajkai férfi szakosztály utánpótlás-csapatai a Cunder SE Székesfehérvár együtteseivel mérkőztek meg, délután a lányoké volt a játéktér, a házigazdák nagykanizsai és körmendi ellenfelekkel játszottak.

A férfi megyei bajnokságban szereplő KK Ajka az Ősit látta vendégül.

Az egész napos rendezvényre szép számmal látogattak ki a szurkolók, akik közül sokaknak volt egy kedves története az egykori kézilabdás barátról.

A nap folyamán özvegy Szilaj Varga Erika értékes, sportos utalványokat ajándékozott az előző szezon legjobb ajkai utánpótlás-játékosainak. A díjazottak névsora, U13: Krápicz Kata, U14: Schneider Kira Róza, serdülő: Fleer Amelia Annabell és Szűcs Bence, ifjúsági: Jalkóczi Karolin és Ring Máté.

Eredmények, lány, U13–14: KK Ajka–Körmend 12-6, serdülő: KK Ajka–Nagykanizsa 12-12, ifjúsági: KK Ajka–Körmend 27-27, női felnőtt: KK Ajka–Körmend 26-24. Fiúk, U14–15: KK Ajka–Cunder SE 11-11, serdülő: KK Ajka–Cunder SE 19-20, ifjúsági: KK Ajka–Cunder SE 35-19, férfi megyei: KK Ajka–Ősi 27-17.

A Magyar Kupa mérkőzésen: KK Ajka–Veszprémi KKFT 22-27 (9-14). Ajka, 200 néző. Vezette: Gadányi, Szabó. Gólszerzők: Bonyhádi 6, John 6, Ignácz 3, Venczel 3, Fülöp 2, Szrgyan, Erőss, illetve Szeitl 6, Boros 4, Hári 4, Szmetán P. 4, Somogyi 3, Éles 2, Kristóf 2, Szmetán M., Fazekas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!