labdarúgó megye I

2019.09.16. 12:21

Négy gólt lőtt a Kristály-csatár

Mondhatni a papírformának megfelelően alakultak az eredmények az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Az eredmények igen, azok mértéke már nem teljesen, például arra persze senki sem számított, hogy a VBSK beleszalad egy tízesbe a Kristály otthonában. Az éllovas Füred és a harmadik Úrkút viszont ezúttal visszafogottabb teljesítménnyel nyert.

Horváth Gábor

A balatonfűzfői Koltai Tibor szezonbeli ötödik találatát jegyezte a Herend elleni győztes mérkőzésen Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Kezdjük egy olyan eredménnyel és meccsel, amely kitűnik a sorból. A Sümeg VSE megszerezte első sikerét a szezonban, méghozzá nem akármilyen körülmények között. Lázár Szilveszter csapata 3-0-s előnyben volt a Csetény ellen, a vendégek viszont nem adták fel és a 90. percben egalizálni tudtak. Volt azonban még erő a sümegiekben, akik a 93. percben bevitték a győztes találatot (4-3). A hazaiak közül Kovács Richárd és Horváth Richárd került be a forduló legjobbjai közé.

A balatonfűzfői Koltai Tibor szezonbeli ötödik találatát jegyezte a Herend elleni győztes mérkőzésen Fotó: Penovác Károly/Napló

Egy gólos meccsen tartotta otthon a pontokat a Badacsonytomaj, a Péti MTE ellen győzött. A nyertes találatot Kiss János szerezte.

Molnár Marcell beállítása hozta meg a fordulatot a Balatonfüredi FC-Magyarpolány meccsen. A vendégek nagy meglepetésre egészen a 66. percig vezettek az éllovas otthonában, ezután viszont Molnár duplázni tudott és a BFC végül 3-1-re nyert.

Megszenvedett az Úrkút is a játéknapon, a harmadik helyen álló együttes megszerezte ugyan a vezetést Gyulafirátóton, ám ezt követően ember-, majd gólhátrányba is került (2-1). A folytatásban Hoós Patrik azonban triplázni tudott, s ezzel 4-2-re győztek a vendégek, akik közül még az ezúttal is megbízható produkciót nyújtó Lang István került be a játéknap legjobbjai közé.

Szedlacsek Balázs meg sem állt négy találatig, s az Ajka Kristály nagyon könnyedén fektette két vállra (10-0) a Várpalotai BSK-t. A hazaiak mind nagyszerűen teljesítettek, mi Szedlacsek mellett még az egyszer szintén eredményes Szélessy Péter játékát emeltük ki. Nemes Ádámék idegenben érvényesítették a papírformát, a Tihanyi FC Devecserben nyert (3-1). Nemes szerezte a vendégek második gólját. A fiatal Koltai Tibor meglőtte szezonbeli ötödik találatát, csapata, a Fűzfői AK magabiztosan gyűjtött be a pontokat otthon a Herend ellen (3-0). A Balatonalmádi SE hátrányból felállva tudott nyerni hazai pályán, László Gáborék a Tapolcát fektették két vállra (3-1). Mindkét együttes nagyot küzdött a találkozón.

A hatodik forduló Napló-válogatottja, kapus: Kovács Richárd (Sümeg). Hátvédek: Szélessy Péter (Kristály), László Gábor (B.-almádi), Lang István (Úrkút). Középpályások: Horváth Richárd (Sümeg), Hoós Patrik (Úrkút), Nemes Ádám (Tihany), Koltai Tibor (FAK). Csatárok: Kiss János (B.-tomaj), Molnár Marcell (B.-füredi FC), Szedlacsek Balázs (Kristály).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!