fotókkal, videókkal nosztalgiáztak

2019.11.06. 07:00

Huszonöt éves jubileumot ünnepelt a Rája 94’ Úszóklub

Fennállása huszonötödik évfordulóját ünnepelte a Rája 94’ Úszóklub.

B. Virág Rita

Egykori és jelenlegi úszók és edzők a jubileumi ünnepségen Fotó: Rája 94’ Úszóklub

Fotó: Picasa

Az ünnepi összejövetelen Fekete József, a klub elnöke arról beszélt, annak idején, 25 évvel ezelőtt az egyesület az akkoriban úszó gyerekek szüleinek összefogásával alakult meg. Azóta is évről évre nagyon sok kisgyermek a sportkör keretein belül ismerkedik meg a sportággal, tanul meg úszni, aztán válik úszóversenyzővé, úszni szerető felnőtté.

Az eltelt idő alatt sok kiváló úszó került ki az edzők kezei közül, akik a korosztályos, illetve a felnőtt válogatottakba is bekerültek.

Kis Gergő, az ajkaiak egyik büszkesége, a klub kiemelkedő személyisége, aki Európa- és világbajnoki címet szerzett, három olimpián is részt vett, s ott a legjobb eredménye egy hatodik helyezés. Farkas András edző egyik legkiválóbb tanítványa volt.

Egykori és jelenlegi úszók és edzők a jubileumi ünnepségen Fotó: Rája 94’ Úszóklub

Az olimpiai sportágak tekintetében a város legeredményesebb egyesületének jubileumi ünnepségén egykori és mai versenyzők, edzők és klubvezetők a 25 év alatt összegyűjtött fotókkal, videókkal nosztalgiáztak.

A remek hangulatú összejövetelről nem hiányozhatott a torta sem: a hatalmas sütemény tetejét stílszerűen a klub névadója, egy jókora rája foglalta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!