jubileum kéttornyúlakon

2019.12.03. 20:13

Kristálypohár volt az ajándék az ünnepségen

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte nemrég Kéttornyúlak sportegyesülete.

Horváth Gábor

Velti József egy eredményes klub elnöke Fotó: KSE

A kéttornyúlaki labdarúgók az elmúlt években többször is bajnoki címet szereztek. Jelenleg átalakulóban van az együttes, többen abbahagyták az aktív játékot, építkezés zajlik, fél évnél a nyolcadik helyen áll a csapat az MTD Hungária megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Északnyugati csoportjában.

A KSE ebben az évben jubileumi ünnepséget tartott, hiszen épp 25 esztendeje, 1994. november végén alakult meg az azóta már elhunyt Magvasi József elnöklésével a település klubja.

Velti József – aki közel két évtizede tölti be az elnöki tisztséget – beszédében méltatta az alapítókat és azokat, akik az elmúlt időszakban tevékenyen segítették a kéttornyúlaki labdarúgást.

Velti József egy eredményes klub elnöke Fotó: KSE

Az esemény szervezői számukra egyesületi emblémával ellátott emlékkristálypohárral kedveskedtek: Kovács Zoltán, Máté István, Németh Zsolt, Pátkai Ferenc, Fekete Ernő, Bors József, Magvasi Tamás, Őri Endre, Kertész István, Hokker József, Joó Béla, Fekete Tamás, Henc Ferenc, Kasza Tibor, Pilka István, Magvasi Attila, Magvasi Balázs, Szabó Attila, Szalai Tibor, Magvasi Józsefné, valamint Velti József vehetett át ajándékot.

Velti József megjegyezte: a felnőttfutball mellett igyekeznek helytállni az utánpótlás-nevelésben is, az egyesületnél a Bozsik-program keretein belül remekül működik a képzés az U7-es és az U13-as korosztályok között.

Az elnök kiemelte még, az elért eredmények mellett arra is büszkék, hogy csapataik többször is fair play díjat érdemeltek ki sportszerű játékukért.

– Ami a jövőt illeti, szeretnénk méltó módon fejleszteni egyesületünket az elérhető sportpályázati forrásokból – jelentette ki Velti József, hozzátéve: jó minőségű sportfelszerelések beszerzését célozták meg, ami elsősorban az utánpótlás-nevelésben végzett munkát segíti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!