Diákolimpiai megmérettetés

2020.02.14. 19:05

Négy megye legjobb tornászai versenyeznek Veszprémben

Négy megye legjobb versenyzői mérik össze tudásukat február 16-án, vasárnap az országos torna-diákolimpia elődöntőjében a Vetési gimnáziumban.

B. Virág Rita

A Lovassy-gimnázium csapata jó esélyekkel indul a vasárnapi eseményen

Fotó: Penovác Károly/Napló

Rangos sportesemény helyszíne lesz vasárnap a Vetési gimnázium csarnoka: Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém megye legjobb tornászai küzdenek a minél jobb helyezésekért, vagyis a döntőbe jutásért.

Papréti Emese, az esemény egyik főszervezője elmondta, négy korcsoport, közel 270 sportolója áll majd a zsűri elé. A tanulók egyéniben és csapatban is megmutathatják, mire képesek.

A programok délelőtt 10 órakor kezdődnek az I. és II. korcsoport gyakorlataival. A hivatalos megnyitót 12.30 órakor tartják Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő részvételével. Délután 14 órától a IIIIV., valamint az VVI. korcsoportosok következnek.

A Lovassy gimnázium csapata jó esélyekkel indul a vasárnapi eseményen
Fotó: Penovác Károly/Napló

A megyét a veszprémi Botev, a Táncsics SZKI, a Noszlopy sportgimnázium, a Lovassy gimnázium, a Vetési gimnázium, a balatonfüredi Radnóti iskola, a pápai Munkácsy képviseli, Zircről egyéni sportolók indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!