Vereséggel kezdett a Tihany

2020.03.31. 19:18

Futsal NB II: egy forduló ment le a rájátszásból, a folytatás egyelőre bizonytalan

Egy mérkőzést játszott le a Tihanyi FC az NB II-es futsalpontvadászat rájátszásában a bajnokság felfüggesztése előtt. Az alsóházban szereplő félszigetiek vereséget szenvedtek a mezőny egyik legjobbjával szemben.

Horváth Gábor

A fehér mezes Tihanyi FC a második vonal alsóházában szerepel, eddig egy meccset játszottak a félszigetiek

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A kilencedik helyen zárta az alapszakaszt a Tihanyi FC a futsal NB II Nyugati csoportjában, így Németh Gábor csapata az alsóházban folytatta szereplését. A rájátszásból azonban (eddig) csak egy fordulót tudtak lebonyolítani, a tihanyiak otthonukban léptek pályára az 5Stars-Érdi VSE csapata ellen.

Az érdiek nemcsak az alsóházban számítanak papíron a legjobb együttesnek, hanem a teljes második vonalban is. A 5Starsban sok remek képességű játékos szerepel, s az alakulat erejéhez annyit, hogy a társaság a magyar kupában idén egészen a négyes döntőig verekedte magát.

Visszatérve az NB II-es rájátszásra, a tihanyiak az első félidőt követően még vezettek, a fordulás után azonban, mondhatni, már csak a vendégek voltak a pályán, az Érd magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

A pontvadászat pillanatnyilag szünetel a koronavírus-járvány miatt, a folytatás egyelőre – mint a többi bajnokságban – bizonytalan.

Jelenleg így állnak a csapatok az NB II Nyugati csoportjának alsóházában (zárójelben a hozott pontok száma): 1. 5Stars-Érdi VSE (2 mérkőzés után) 13 pont (7), 2. Hidegkúti SC (1) 8 (5), 3. Tihanyi FC (1) 4 (4), 4. SZC FC (2) 3 (3), 5. PCSLE (kizárva).

A fehér mezes Tihanyi FC a második vonal alsóházában szerepel, eddig egy meccset játszottak a félszigetiek Fotó: Balogh Ákos/Napló

Eredmény: Tihanyi FC–5Stars-Érdi VSE 3-10 (2-1). Tihany. V.: Vass, Héra, Bíró. Tihanyi FC: Jónás – Dévényi, Erdősi X., Erdősi P., László. Csere: Endresz, Ihász, Imreh, Csernay, Horváth, Németh. Edző: Németh Gábor.

5Stars-Érdi VSE: Bóta – Kertész, Pintér, Garamszegi, Bozsoki. Csere: Szabó, Bíró, Plajner.

Gólszerző: Szabó (öngól), Imreh, Erdősi P., ill. Kertész 4, Pintér, Garamszegi 2, Bozsoki 2, Plajner.HG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában