Egynapos felkészülés

2020.08.25. 18:21

Szívós, masszív ellenfél vár a VLS Veszprémre

A tabella alapján esélyesként utazik a VLS Veszprém a THSE-Szabadkikötő otthonába szerdán, azonban mindenkit óvatosságra int az NB III-as bakonyi labdarúgó-együttes vezetőedzője, Pető Tamás.

Bényi Kálmán

20200823 NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés VLS Veszprém (piros) - Perutz Pápa (fehér) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A VLS Veszprém a hétvégén folytatta remeklését a labdarúgó NB III-ban, és egy nagyszerű meccsen 2-1-re legyőzte megyei riválisát, a Perutz FC Pápa gárdáját.

– Újabb megérdemelt sikert arattunk, a különbség nagyobb is lehetett volna, ha jobban koncentrálunk a kapu előtt. Az első félidőben kifejezetten közönségszórakoztató játékot mutattunk, a másodikban viszont tudatosan visszavettünk, átengedtük a teret a pápaiak, és ennek köszönhettük a négy nagy ziccerünket, amiket végül nem sikerült gólra váltani – összegzett Pető Tamás, a VLS vezetőedzője.

Szerdán 17.30 órától a THSE-Szabadkikötő együtteséhez látogatnak a bakonyiak. A rivális eddig három pontot gyűjtött és tizenhatodik a táblázaton.

– Abnormálisnak gondolom, hogy szerda, vasárnap ritmusban kell játszanunk. Legalább ezeken a heteken engedélyezhetné az MLSZ, hogy hétvégén szombaton meccseljünk. Így nemcsak egy napunk maradna a felkészülésre a szerdai bajnokira – húzta alá a tréner.

Pető Tamás kiemelte, főleg a szeptember 9-i, szerdai forduló miatt háborog, mert akkor találkoznak a listavezető III. Kerülettel, ám addigra már a csapata fele iskolában lesz. Azt mondta, nem látja az esélyegyenlőséget.

– Nem ismerjük a THSE-t, de a tabellán elfoglalt pozíciója becsapós. A III. Kerület is megszenvedett vele, csak az utolsó pillanatban tudta két vállra fektetni. Szívós, masszív ellenfél, ott kell lennünk fejben – monda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!