Magyar Kupa

2021.02.05. 07:00

Futsal: irány a négyes döntő!

Elsőként kerülhet a négyes döntőbe a futsal Magyar Kupában a Balaton Bútor FC Veszprém.

Horváth Gábor

A veszprémiek (a labdával Toni Montero) NB II.-es rivális ellen lépnek ma pályára

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az első osztályban szereplő veszprémiek ma játsszák le az NB II.-es Kistarcsa elleni visszavágót a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Mivel az első mérkőzésen, idegenben a Balaton Bútor FC magabiztosan nyert (10-3), így a továbbjutás borítékolható. Persze Fehér Zsolt tanítványainak oda kell majd figyelniük a teher nélkül játszó riválisra, amely fölényesen vezeti a második vonal keleti csoportjának tabelláját.

A bakonyiak lehetnek az elsők, akik bejutnak az idei kupakiírás négyes döntőjébe, az Újpest (NB I.) – REAC-SISE (NB II.) mérkőzést (az első találkozón az első ligás lila-fehérek 6-4-re nyertek) február 11-én rendezik meg, a többi negyeddöntős párharcnak pedig még a nyitányát sem játszották le. A másik két párosítás: MVFC Berettyóújfalu–Ferencváros, Nyírgyulaj–Haladás. A Balaton Bútor FC Veszprém–Kistarcsai VSC zárt kapus találkozó ma 18.30-kor kezdődik.

A veszprémiek (a labdával Toni Montero) NB II.-es rivális ellen lépnek ma pályára
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A veszprémiek legutóbb január 23-án játszottak mérkőzést, de a magyar válogatottba négyen is meghívást kaptak a bakonyi keretből. Szerdán Tatai József, Komáromi Péter és Pál Patrik pályára is lépett a fehéroroszok elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőn, sőt utóbbi lőtte a mieink győztes gólját (2-1). A negyedik veszprémi, Rutai Balázs nem került csapatba.

A Balaton Bútor FC soron következő bajnoki meccse február 9-én lesz a Debreceni EAC otthonában. A Magyar Kupa négyes döntőjének egyelőre nincs időpontja és helyszíne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában