A DEAC lesz az első ellenfelük

2021.02.17. 21:46

Hazai pályán kezdi a rájátszást a veszprémi futsalcsapat

Hétfőn hazai pályán kezdi meg a bajnoki rájátszást a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém.

Horváth Gábor

Tatai Józsefék első ellenfele a DEAC lesz a rájátszásban

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A bakonyiak, ahogyan arról már beszámoltunk, a harmadik helyen zárták az élvonal alapszakaszát. Fehér Zsolt együttese ezzel két pontot vitt magával a felsőházi rájátszásba, ahol a Haladás, a Berettyóújfalu, a Debreceni EAC, valamint a Kecskemét lesznek az ellenfelei. Az alakulatok oda-vissza vágós módon döntik el a végső helyezések sorsát, ám a bajnoki címért lesz egy döntő az első és a második helyezett között.

A Balaton Bútor FC az alapszakaszban a későbbi győztes Haladástól egyszer kikapott, egyszer döntetlent játszott vele, a második Berettyóújfalu ellen mindkét alkalommal alulmaradt, a debrecenieket oda-vissza verte, a Kecskeméttől hazai pályán vereséget szenvedett, idegenben viszont nyert ellene. A pontvadászat új szakaszát hétfőn kezdi a Veszprém, amikor a DEAC csapatát fogadja a Március 15. úti sportcsarnokban.

Tatai Józsefék első ellenfele a DEAC lesz a rájátszásban Fotó: Balogh Ákos/Napló

A felsőházi küzdelem a következő sorrendben rajtol a hozott pontok alapján: 1. Haladás 6 pont, 2. MVFC Berettyóújfalu 4, 3. Veszprém 2, 4. Kecskemét 1, 5. DEAC 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában