az első hivatalos torna

2021.03.04. 09:51

Felavatták az új jégcsarnokot Veszprémben

U10-es és U8-as tornával avatta fel a megyeszékhely vadonatúj jégcsarnokát a házigazda Veszprémi Jéglovagok egyesület.

Horváth Gábor

A Veszprémi Jéglovagok csapata örül az egyik gólnak, a fiatal hokisok pompás létesítményben sportolhatnak

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A jégcsarnok – amelyet nemrég vettek használatba a hokisok, de még nem fejeződött be teljesen a beruházás – két utánpótlás tornának adott otthont. A U8-as és az U10-es megmérettetésen egyaránt négy-négy csapat lépett jégre.

 

- Ez volt az első hivatalos torna a csarnokban. Maximálisan elégedettek lehetünk, a jég minősége makulátlan volt, az élőképes közvetítés, a kötelező stream szolgáltatás is tökéletesen működött. A résztvevők két pályán játszottak, a kicsik között többen voltak olyanok, akik először szerepeltek mérkőzésen, így a csarnokkal együtt számos fiatal játékos is most debütált. Már most látszik: ha teljesen befejeződnek a munkálatok, tökéletes lesz a létesítmény – mondta el a Naplónak Máhl Krisztián, a Veszprémi Jéglovagok vezetője, akitől megtudtuk: legközelebb, most hétvégén U12-es tornának ad otthont a jégcsarnok.

A Veszprémi Jéglovagok csapata örül az egyik gólnak, a fiatal hokisok pompás létesítményben sportolhatnak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az U8-as és U10-es megmérettetésen hivatalosan nincs eredmény, ezekben a korosztályokban nem számolják a gólokat. A tornán a hazaiak mellett a székesfehérváriak és a várpalotaiak képviseltették magukat, valamint jégre lépett egy-egy kaposvári és szigetszentmiklósi csapat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!