labdarúgó megye I

2021.03.11. 07:33

Újabb elsöprő siker a Tihanytól

Négy pontra növelte előnyét a tabella élén a Tihanyi FC a labdarúgó megye I-ben. A félszigetiek hétközi áldozata ezúttal a Várpalotai BSK volt.

Horváth Gábor

Elhalasztott meccset pótolt a Tihanyi FC és a Várpalotai BSK a foci megye I-ben. A házigazda félszigetiek kitűnő formában várták a meccset, gólzáporos sikerekkel kezdték az évet, és tudták, ha újra nyernek, négy pontra növelik előnyüket a tabella élén a második Ajka Kristállyal szemben.

Az erőviszonyoknak megfelelően a TFC már a hetedik percben előnyhöz jutott, és a szünetig még összesen hétszer talált a kapuba. Fordulás után újabb két tihanyi gól jött, majd szépített a VBSK, de a hazaiak ezután még kétszer eredményesek voltak.

Eredmény: Tihanyi FC–Várpalotai BSK 12-1 (8-0). Tihany. Jv.: Karsai R. Tihanyi FC: Sevinger – Dévényi, Németh K., Horváth Á. (Nemes G.), Kovács Á., Benedek (Siliga), Henn (Erőss), Perger, Slemmer, Klauz (Sudár), Király (Nemes Á.). Edző: Lukács István.

Várpalotai BSK: Sári – Borbás, Papp R., Szurok (Szántó), Prill (Nagy D.), Csapó (Martinez), Csrepka, Mogyorósi, Vincze, Sanda, Gergő. Edző: Csrepka Tamás.

Gólszerzők: Horváth Á. (2), Benedek (2), Henn (2), Nemes G., Nemes Á., Dévényi, Király, Siliga, Perger, ill. Mogyorósi. A 6. fordulóból elhalasztott meccset pótolta be a két csapat. A végig nagy mezőnyfölényben játszó tihanyiak ismét nagyarányú győzelmet arattak, és négy pontra növelték előnyüket a tabellán. Jók: az egész Tihany, ill. Szurok, Mogyorósi. Tudósított: Lukács István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!