ismét edzésbe álltak

2021.03.11. 12:25

VKKFT: jövő héten játszani akarnak

A múlt heti koronavírusos esetek után ismét edzésbe állt a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdacsapata. Egyelőre kisebb létszámban zajlanak az edzések.

B. Virág Rita

Az elmúlt héten újabb koronavírusos esetek borzolták a kedélyeket a Veszprémi KKFT csapatánál. A mérkőzések előtti, kötelező tesztelésen kiderült, három játékos is megfertőződött. Hétfőn újabb vizsgálatoknak vetették alá a társaságot, és újabb két esetre derült fény, egy stábtag, valamint egy játékos esetében lett pozitív a teszt.

– A múlt héten vérvizsgálatot is végeztek rajtunk. Örömteli, hogy azok a játékosok, akik már átestek a betegségen, jó ideig védettek lesznek, a szervezetükben kellő mennyisében jelen van az ellenanyag. A hét eleji újabb tesztelésen pedig a negatív eredményt produkálók mentesültek a karantén alól, így újra edzésbe állhattunk – nyilatkozta a Naplónak Tombor Csaba, a VKKFT vezetőedzője.

A veszprémiek így nyolc mezőnyjátékossal és két kapussal ismét nekiálltak edzeni. A helyzetet bonyolítja, hogy Borbély Ádám további öt-hat hétig nem játszhat. A kézközépcsonttörését megoperálták, és összecsavarozták a sérült testrészt.

Jövő héten csatlakozik a gárdához a négy junior válogatott is, így velük kiegészülve, ha szűkösen is, de már folytatni tudja a bajnoki küzdelmeket a Veszprém. Ha minden jól megy, szerdán a Cegléd alakulatával találkozik a VKKFT, amely ellen teljes kerettel reális esélye lenne a győzelemre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!