Eltiltás miatt nem játszhat a Perutz kulcsembere

Május 2-án egy héten belül harmadik tétmérkőzésén lép pályára a Perutz FC, mely a dobogóra hajtó Nagykanizsa otthonába látogat.

Haraszti Gábor

A Perutz idegenben gyarapítaná pontjai számát vasárnap délután

Fotó: Penovác Károly/Napló

Továbbra sincs könnyű helyzetben a pápai együttes, hiszen a MOL Fehérvár elleni döntetlennel még mindig nagyon közel, mindössze három pontra van a kiesést jelentő, 16. pozíció. Takács Gábor a szerdai összecsapás kapcsán arról beszélt, szinte az egész meccsen dominálni tudtak, több helyzetük is volt, ám egy hibájukat kihasználta az ellenfél.

– Tudtuk, hogy a pontrúgásoknál a korábbi válogatott labdarúgó, Elek Ákos fejét keresik a társak, sajnos egy szögletnél lemaradtunk róla, és a hálóba fejelt – mesélt a székesfehérváriak vezető góljáról Takács Gábor, a Perutz trénere. – Szerencsére a második félidő elején egy jogos büntetőből sikerült egyenlíteni, emellett volt még legalább négy komoly ziccerünk, sajnálom, hogy így alakult, de nem kell lógatni a fejünket, ez egy ilyen meccs volt, bízom benne, hogy Nagykanizsán már a kapufáról befelé pattan majd a labda.

Az NB III. nyugati csoportjának 33. fordulójában az a Nagykanizsa lesz az ellenfél, mely szerdán meglepően sima, 3-0-s vereséget szenvedett Ménfőcsanakon. A pápaiaknál érzékeny veszteség lehet Skriba Máté hiánya, aki a Fehérvár ellen összegyűjtötte ötödik sárga lapját.

A Perutz idegenben gyarapítaná pontjai számát vasárnap délután
Fotó: Penovác Károly/Napló

– Egyáltalán nem feltartott kézzel megyünk, most aztán meg lehet mutatni, ki a legény a gáton, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, bizonyíthatnak, hogy lehet számítani rájuk – folytatta a pápai vezetőedző. – Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán a Nagykanizsa javítani szeretné a hétközi botlását, ami egy kilenc meccses veretlenségi szériát zárt le, amiből hét győzelem volt. Feltérképezzük őket, megpróbáljuk megtalálni a gyenge pontjaikat, amiből akár egy idegenbeli bravúr is kijöhet.

A meccset május 2-án 17:30-kor rendezik a Nagykanizsai Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!