kézilabda NB I

2021.05.03. 21:47

Veszprémi KKFT: előzetes regisztráció szükséges a meccsre

Csakis érvényes védettségi igazolvány felmutatása után vehetünk részt az első nyilvános kézilabdameccsen a Veszprém Arénában, ahol az NB I újonca, a Veszprémi KKFT a kiesés ellen menekülő Dabast látja vendégül.

B. Virág Rita

20210421 Veszprém, Veszprém Aréna VKKFT- Orosháza mérkőzés. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Kedden ismét megnyitja kapuit a Veszprém Aréna a szurkolók előtt: a kormányrendelet értelmében ugyanis ekkor visszatérhetnek a nézők a lelátókra.

Az első ilyen összecsapás a Veszprémi KKFT–Dabas mérkőzés lesz.

A VKKFT közleményben jelezte, a belépés csakis személyazonosságot, illetve védettséget igazoló okmánnyal lehetséges. Ezek nélkül senkit sem tudnak beengedni az aréna területére.

A klub arra kéri a drukkereket, csakis azok vásároljanak jegyet, akik rendelkeznek az említett okmányokkal. A jegyvásárlást pedig csakis előzetes regisztráció után teszik lehetővé.

Ezenkívül arra kérik a nézőket, hogy a szociális távolságtartás szabályait igyekezzenek betartani, vagyis az arcmaszkot és a kézfertőtle­nítőt lehetőség szerint használják.

A klub közleményéből az is kiderült, minden bérletesnek biztosítanak egy ajándék belépőt a szezon végéig. A pluszbelépőhöz is szükségesek az előbb említett okmányok.

A VKKFT alakulata (a labdával Vajda Huba) sorozatban hazai pályán vívja meccseit Fotó: Balogh Ákos/Napló

Rátérve a találkozóra: a Veszprémi KKFT első élvonalbeli pontjait még az ősszel éppen a Dabas otthonában szerezte, ahol sokak meglepetésére 29-27-es sikert értek el Tombor Csaba tanítványai. Azóta az is kiderült, a bakonyiak a hátralévő összecsapásoktól függetlenül teljesítették célkitűzésüket, vagyis a bennmaradást.

A VKKFT 22 meccsből nyolcszor nyert, egyszer ikszelt és tizenegyszer kapott ki, ami 17 pontot jelent számára. A keddi ellenfél eddig 10 pontot szerzett.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!