Közösségi korizás is lesz

2021.09.23. 09:06

Rangos utánpótlástornát rendeztek a veszprémi jégcsarnokban

A hivatalos megnyitót követően négy hokiakadémia U16-os csapatai szálltak harcba egymással a vadonatúj bakonyi pályán.

Horváth Gábor

Az újpestiek szerezték meg a harmadik helyet a tornán

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A miskolci és a székesfehérvári fiatalok mellett a két fővárosi akadémia (Újpest, Budapest Jégkorong Akadémia) és képviseltette magát a veszprémi jégcsarnokban rendezett felkészülési megmérettetésen.

A fiatalok izgalmas küzdelmet vívtak, először körmérkőzéses formában, majd az első és a harmadik helyről döntve a fináléban, illetve a bronzcsatában. A tornát végül a Budapest Jégkorong Akadémia nyerte, a második a Fehérvár lett, harmadikként pedig az Újpest végzett, megelőzve a miskolciakat.

Az újpestiek szerezték meg a harmadik helyet a tornán Fotó: Pesthy Márton/Napló

A veszprémi jégcsarnokkal kapcsolatos hír, hogy október közepétől a nagyközönség számára is látogatható lesz a létesítmény. Hétvégente lesz lehetőség az úgynevezett közösségi korcsolyázásra, a nyitva tartás mindig attól függ, hogy milyen mérkőzésprogramok vannak az adott időponton. Az aktuális információkat a csarnok hivatalos Facebook-oldalán olvashatják az érdeklődők.

Megtudtuk, a hagyományos intézményi korcsolyaoktatás október elején kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!