tizenöt érmet szereztek

2021.11.10. 09:46

Remekül szerepeltek a veszprémi szumósok

Nemzetközi mezőnyben szerepeltek kiválóan a veszprémi szumósok, akik összesen 15 érmet szereztek Érden.

Horváth Gábor

A veszprémi csapat nagyszerűen helytállt Érden

Forrás: Centrum SE

A sportcsarnokavatóval egybekötött megmérettetésen a Centrum SE sportolói nyolc aranyat gyűjtöttek, három országos bajnoki címet ünnepelhettek, továbbá öt ezüst- és két bronzérem került a veszprémiek nyakába.

Az eredményekről Janku Ferenc klubelnök számolt be lapunknak.

Gyermek korosztályban felkészülési versenyt rendeztek, amelyen Csejtei Kincső magabiztos küzdelemmel minden ellenfelét legyőzve az első helyen végzett.

Az U12-es korosztályban országos bajnokságot tartottak, itt Szalay Adrián első, Csejtei Zoárd pedig a második helyet szerezte meg.

Az U14-es korosztályban Eb-válogató versenyen küzdöttek a fiatalok. Bajnok lett Jámbor Levente, második ként zárt Szalay Adrián, Csejtei Krisztofer és Kék Milán, míg a bronzérmet Csejtei Zoárd nyakába akasztották.

A veszprémi csapat nagyszerűen helytállt Érden Fotó: Centrum SE

Az U16-os korosztályban szintén az országos bajnoki cím elnyeréséért zajlott a csata. Itt Jámbor Kristóf és Kék Milán indult, mindkét versenyző megszerezte a bajnoki címet.

Az U18-asok között Eb-válogatón gyűjtötték a pontokat a versenyzők. Jámbor Kristóf és Barnóczki Boldizsár indult centrumos színekben, mindkét versenyző bajnoki címet szerzett.

U21-ben szintén Eb-válogatón szerepeltek az indulók, első helyezett lett Laczkó Benedek, második helyen végzett Barnóczki Boldizsár.

Felnőtt korosztályban kvalifikációs versenyt rendeztek a világjátékokra, itt Laczkó Benedek harmadikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!