Foci

2022.01.28. 16:39

NB III: újabb fiatalok érkeztek Füredre

A Tihanyi FC ellen játszott szerdán előkészületi találkozót a Balatonfüredi FC és 6-1-re nyertek Borgulya István tanítványai. Szombaton újabb meccsen pallérozódhatnak a piros-fehérek, hiszen 11 órától az ugyancsak a NB III Nyugati-csoportjában szereplő Pápai Perutz FC otthonában lépnek pályára.

Juhász-Léhi István

Forrás: pixabay.com

Borgulya István, a fürediek edzője elárulta, a hét közepén már voltak annyian, hogy olyan csapat futhatott ki, amellyel "szakmázhatott" is végre. Több új labdarúgó is pályára lépett, akiknek keresik a legmegfelelőbb posztját a csapatban. 

 

- Három meccsünk van még a felkészülésből arra, hogy a közeledő Győri ETO FC II elleni nyitányra megtaláljuk az ideálishoz közeli összeállítást - fogalmazott a szakember, aki megjegyezte azt is, hogy végre harc van egy-egy posztért. 

 

Az újak: a támadó Józsa Marcell a Vasas nevelése, legutóbb Dorogon játszott, míg Bonifert Máté - aki szintén a Vasas Akadémista volt - védő feladatokot tud ellátni. A középpályára Farkas Balázs érkezhet - ő Lipóton játszott korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában