Két kitüntetés talált gazdára

2022.03.01. 08:49

Füredi sportolókat díjaztak

Az év sportolóit köszöntötték a tóparti városban, a díjátadó ünnepség helyszíne a Kisfaludy Galéria volt. Két kitüntetés talált gazdára.

Horváth Gábor

Az Acro Dance SE Perfect formációja, középen Tromlerné Rusz Rita felkészítő, jobbra mellette Fáth Kinga röplabdázó

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Balatonfüred Sportjáért elismerésben részesült az Acro Dance SE Perfect elnevezésű felnőtt formációja, valamint Fáth Kinga, a Szent Benedek Röplabda Akadémia játékosa. A díjakat Bóka István polgármester adta át ünnepélyes körülmények között.

Az akrobatikus rock and roll csapat tagjai - Bujáky Kata, Bujáky Eszter, Csák Regina, Franz Hajnalka, Gazsi Rebeka, Horváth Csenge, Tromler Kata Rebeka – remek eredményeket értek el az elmúlt időszakban, tették mindezt kiemelt, felnőtt kategóriában. Felkészítőik Tromlerné Rusz Rita, valamint Tromler Kálmán.

Fáth Kinga öt éve erősíti a balatonfüredi röplabdacsapatot, amely feljutott a legjobbak mezőnyébe, az Extraligába, ahol versenyben van a dobogós helyezésért, a Magyar Kupában pedig fináléba került. Fáth Kinga liberó pozícióban alapembere az együttesnek, emellett szorgalmával, hozzáállásával példaképe az utánpótláskorú játékosoknak.

A sportdíjátadót tavaly a koronavírus-járvány miatt nem tudták megrendezni, idén pedig korlátozott körülmények között tartották meg az eseményt. A szervezők bíznak benne, hogy jövőre újra a régi fényében tündökölhet az ünnepség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!