Hetvenöt találat született

2022.04.10. 11:25

Magabiztosan gyűjtötte be a pontokat a Telekom Veszprém

Nem okozott gondot a pontok begyűjtése a Telekom Veszprémnek, amely az Egert fektette két vállra a honi kézilabda élvonalban.

Horváth Gábor

Ilic Zoran kétszer volt eredményes az Eger ellen Fotó: Penovác Károly/Napló

Veszprém–Eger 43-32 (21-12)

 


Veszprém, 750 néző. V.: Sándor, Szabó. Telekom Veszprém: Cupara - Marguc 9 (3), Maqueda 3, Mahé 1, A. Nilsson 3, Lauge 2, Strlek 5. Csere: Sipos 1, Ligetvári 3, Lékai 5, Ilic Z. 2, Lukács 5, Szűcs B. 2, Pergel 2. Edző: Momir Ilics
Eger: Balogh T. – Lezák 1, Szuharev 7, Tóth R. 2, Machác 1, Eszteki 9, Molnár B. 1. Csere: Seprős (kapus), Tóvizi 2, Kovács M. 3, Lakosy 1, Pulay 3 (1), Gavidia 1, Kiss G., Száva 1, Bernatonis. Edző: Tóth Edmond
Kiállítások: 2, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/1.

 


A meccs elején kétszer vezetett az Eger (0-1, 1-2), de aztán beindult a bakonyi gárda, amely szélsői góljaival fordított. Potyogtak a találatok, nőtt a hazai előny, 20. perc: 16-9. A félidő végé Lékai növelte 10-re a különbséget, Kovács szépített. A második félidőben bizonyítási lehetősége kaptak a veszprémi fiatalok is, akik éltek a lehetőséggel. Lukács Péter állította be a végeredményt.

 


Momir Ilics: – Az első félidőben elégedett voltam a védelemmel és a futómennyiséggel, a másodikban pedig azzal, hogy a fiatalok is jól játszottak.
Tóth Edmond: – Mindig igyekszünk felvenni a ritmust Veszprémben. Ez most nehezebben ment az első félidőben, a másodikban könnyebben szereztünk gólokat. A védekezésünk nem volt hatékony.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!