Érden fejezik be az idényt

2022.05.27. 21:21

A bronzérmes Veszprém idegenben is esélyesebb a meccsen

Az Érdi VSE otthonában zárja a 2021/2022-es szezont a VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata a nyugati csoportban.

Horváth Gábor

A bakonyiak három nyeretlen bajnoki után javítanának Fotó: Penovác Károly/Napló

A 38. fordulóban rendezett bajnoki vasárnap 17 órakor kezdődik. A veszprémiek már biztosan a harmadik helyen végeznek az NB III nyugati csoportjában, ezzel megismétlik tavalyi produkciójukat. Az előző idényben a III. Ker. TVE és a Mosonmagyaróvár előzte meg őket. Előbbi feljebb lépett az NB II-be, de egy idény után búcsúzni is kényszerült. 
Idén a Mosonmagyaróvár lett a bajnok, a második helyen a BVSC-Zugló együttese zárt. 
A tabella 12. helyén álló érdiek előre már nem léphetnek, viszont visszacsúszhatnak, három csapat is lőtávolságon belül van mögöttük. 
Az őszi idényben, 2021 novemberében a VLS 3-1 arányú sikert aratott az Érddel szemben, már az első félidő végén 3-0 volt az állás, magabiztosak voltak a hazaiak. A Veszprém előző három bajnokiján nem tudott nyerni, a múlt héten gól nélküli döntetlent játszott a Mol Fehérvár II alakulatával, előtte kikapott Nagykanizsán, illetve ikszelt otthon a BVSC-­Zuglóval. Az Érd négy vere- ség után a múlt héten tudott ismét három pontot szerezni. 
 

Címkék#foci#VLS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában