Telekom Veszprém

2022.11.16. 13:46

Ellenfélként tér vissza Lékai Máté Veszprémbe

A Ferencváros csapatát fogadja csütörtökön a Telekom Veszprém a kézilabda-élvonalban. Nem csak Lékai Máté meccsel volt klubja otthonában.

Horváth Gábor

Ilic Zoránék hibátlanul állnal az NB I-ben

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az egykori veszprémi kiválóság, Pásztor István alakulata látogat csütörtökön a Veszprém Arénába. A Ferencváros jól erősített az elmúlt időszakban. Nyáron a vezetőedző mellett Lékai Máté (Telekom Veszprém), Balogh Zsolt (Tatabánya) és Borbély Ádám (Fejér-B.Á.L. Veszprém) is csatlakozott fővárosi zöld-fehérekhez, akik az Európa Ligában is szerepelnek ebben a szezonban. Az FTC a csoportkör nyitányán kikapott az izlandi Valur otthonában, majd otthon megverte a svéd Ystads együttesét. Ami az NB I-es szereplést illeti, a Fradi öt meccset nyert, háromszor alulmaradt, a Tatabánya és a Szeged mellett legutóbb a Csurgó fektette két vállra. Ezzel a hatodik a tabellán a csapat.
A mezőnyt a Telekom Veszprém vezeti, méghozzá hibátlan mérleggel. A Bajnokok Ligájában is veretlenül menetelő bakonyiak múlt héten a Budai Farkasok otthonában nyertek 10 góllal.
A Veszprém–FTC bajnoki csütörtökön 17.30-kor kezdődik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!