NB III.

2022.11.11. 13:17

Visszatér Ajkára a VLS Veszprém

Hat idegenbeli mérkőzést követően játszhat ismét pályaválasztóként a Practical VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban. A fürediek a fővárosba utaznak a hétvégén.

Horváth Gábor

Pető Tamás (Practical VLS Veszprém) Fotó: Penovác Károly

A pályaválasztói minőség sajnos egyelőre nem jelent igazi otthont a Veszprémnél, amely az egyetemi stadion felújítása miatt jelenleg az ajkai létesítményt használja. Azonban ez még mindig sokkal kevesebb utazást, így nagyobb kényelmet jelent az elmúlt időszakban tapasztaltaknál, a bakonyiak - a versenynaptár átszervezése miatt - az előző hetekben jártak Győrben, Érden, Teskándon, Gyirmóton, Móron és Bicskén. A csapat szeptember 28. után tér vissza Ajkára, ellenfele a MOL Fehérvár FC II. lesz. A három siker után álló VLS második a tabellán, a Fejér-megyeiek tizenegyedikek. A meccs érdekessége, hogy a veszprémiek edzője, Pető Tamás és a vendégeket erősítő 17 éves fia, Milán ellenfelek lesznek.

Az előző öt fordulóban nem talált legyőzőre a Balatonfüredi FC, amely ebben az időszakban két siker mellett három döntetlent játszott. Borgulya István tanítványai legutóbb két vállra fektették a Puskás Akadémia II. együttesét. Mostani ellenfelük, a Kelen SC négyszer kapott ki zsinórban. A BFC 20 ponttal a 12. helyen áll a nyugati csoport tabelláján, a fővárosiak 19 egységgel tizenötödikek. Mindkét bajnoki vasárnap 13 órakor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában