Biztosan nyertek a hazaiak

2022.12.02. 20:50

Öt góllal maradtak alul a veszprémi futsalosok

Könnyedén nyerte a tartalékos Veszprém elleni bajnokit a címvédő Haladás pénteken a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Legutóbb Veszprémben a bakonyiak nyertek, most a Haladás volt a jobb

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Haladás-1. FCV 5-0 (2-0)
Szombathely. V.: Kovács, Wittner, Karsai. Haladás: Alasztics – Hajmási, Dróth, Arnon, Vas. Csere: Homlok, Kovács M., Szalmás, Knizs, Nagy K., Diniz, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Rutai. Edző: Juan Ramon Rodriguez.
1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Fridrich, Bencsik Á., Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Molnár R., Schalbert, Bognár, Soós, Molnár D., Fellembek, Bartha, koncsol, Kiss M. Edző: Németh Gábor.
A veszprémiek a hosszabb időre kidőlt Tatai József és Kártik Zsombor mellett a remek formában lévő Evertont is kénytelenek voltak nélkülözni, a brazil eltiltás miatt (összegyűjtötte az öt sárga lapot) nem lehetett ott a pályán. Ahogyan Fehér Zsolt vezetőedző sem, a szakember (ugyancsak öt sárga lap miatt) szintén a lelátón foglalhatott csak helyet.
A 6. percben Vas Ádám szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, a korábbi veszprémi válogatott játékos szabadrúgásból volt eredményes, megtalálva a rést a vendégjátékosok között, 1-0.
A 11. percben kontrázott a Haladás, Diniz kapta a jobb oldalon üresen a labdát, és a brazil szépen pörgette azt át Spandler fölött, 2-0.
A második félidőben, a 27. percben jött az újabb Haladás-gól. Arnon szerzett labdát, játszotta magát tisztára, pontosan passzolt, a másik oldalon érkező Dróth Zoltánnak egy méterről nem volt nehéz dolga az üresen álló kapuba találni, 3-0.
A 31. percben Kovács játszott össze Rutaival, előbbi jól kapta vissza a játékszert, és a bal alsóba lőtt, 4-0.
A 36. percben Diniz próbálkozott távolról, a labda megpattant és Spandler kapujában kötött ki, 5-0.
A végén Dróth Zoltán még elhibázott egy büntetőt, a felső lécet találta el hat méterről, így maradt az 5-0. Magabiztosan nyert a Haladás a tartalékos Veszprém ellen.
A bakonyiak a második helyre csúsztak vissza a tabellán, ugyanannyi pontjuk (31) van, mint a most előző Aramis SE csapatának, amely jobb gólkülönbséggel rendelkezik. A harmadik helyen a Berettyóújfalu áll (30 pont), a negyediken a Haladás (29 pont).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában