Futsal

2023.01.26. 12:00

Az Aramis SE lesz a vendég

Hazai bajnokival folytatja szereplését a futsal NB I-ben a Veszprém, amely öt játékosa mellett egyelőre az edzőjét is kénytelen nélkülözni.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton / Veszprémi Napló

Egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte az évet az 1. Futsal Club Veszprém, amelynek mindkét találkozója az utolsó percben dőlt el. A Rubeola FC ellen hazai bajnokin múlt csütörtökön Boromisza Dániel bombázott 12 másodperccel a végső dudaszó előtt a kapuba, és ezzel beállította a 3-2-es végeredményt. Hétfőn Kecskeméten szerepeltek a bakonyiak, akik jól teljesítettek, ám egy 40. percben kapott találattal 3-2 arányban alulmaradtak.

Nem érheti szó a ház elejét a Veszprémnél, amely úgy állt helyt a remek erőkből álló Kecskemét otthonában, hogy öt játékosa is kiesett, ráadásul egészségügyi okokból Fehér Zsolt edző sem ült a kispadon. A szakember ezen a héten még nem tud csapata rendelkezésére állni, jövő hétfőn tér vissza.

A játékoskeret azonban továbbra is szűk marad, ugyanis Tatai József, Kártik Zsombor, Everton, Molnár Raul és Bognár Patrik hosszabb időre kiesett, ráadásul a hadra fogható játékosok között is akad olyan, aki nem teljesen egészséges.

A Veszprém ma az Aramis SE csapatát fogadja, a hazaiak a tabella második, a vendégek az ötödik helyéről várják a rangadónak beillő találkozót, amely 18.30-kor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!