Felkészülési mérkőzés

2023.01.22. 15:42

Két góllal nyert a Perutz FC

A Vas vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Répcelak ellen lejátszotta első tesztmeccsét a Perutz FC. A találkozót 3-1 arányban a pápaiak nyerték.

Napló

Első edzőmeccsét játszotta a Perutz FC

Forrás: Napló

Perutz FC–Répcelak 3-1 (2-0)

Perutz FC, 1. félidő: Riegler, Rozman, Horváth, Karácsony, Benecz, Erdősi, Janás, Lócsi, Gajdosi, Nagy K., Hauser, Nagy D. A 2. félidőben: Hauser, Karácsony, Pető, Nagy B., Bognár, Mikóczi, Szántó, Cser, Farkas Á., Varga B. Ruzsás.

G.: Nagy D., Horváth T., Varga B. ill. Gere.

A hathetes alapozás második hetének lezárásaként fogadta a Répcelakot a pápai együttes. A találkozón a 35. percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, Benecz passzát Nagy Dávid lőtte a jobb felsőbe, 1-0. Az első félidő utolsó percében egy szöglet után Horváth Tamás duplázta meg a pápaiak előnyét, 2-0. A 70. percben szépítettek a vendégek, Gere lőtt a kapu jobb oldalába, 2-1. A 3-1-es hazai siker a 86. percben alakult ki, amikor Varga Bence helyezett a jobb sarokba.

Kun-Szabó Attila: Elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt, jól játszott a csapat. Sok olyan elemet viszontláttam, amit ősszel, illetve az elmúlt két hétben gyakoroltunk. A csapat kétharmada még ifjúsági korú játékos volt, nagy örömömre bemutatkozott a 2007-es születésű Lócsi Bálint, aki jó játékkal hálálta meg a bizalmat.

A pápaiak két játékost igazoltak a tél folyamán, Benecz Dániel Koroncóról, Hauser Bálint Kapuvárról érkezett. A Perutz január 25-én, 19 órai kezdéssel Sárváron lép pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!