Foci vármegye I.

2023.03.17. 10:25

Füreden rendezik a hétvége rangadóját

Balatonfüreden játsszák a hétvége rangadóját a labdarúgó vármegyei első osztályban, a 20. fordulóban.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Marton

 

A játéknapon a negyedik helyen álló Balatonfüredi USC az ötödik Balatonalmádi SE csapatát fogadja. A felek között mindössze két pont a különbség, a hazai pálya előnye a BUSC együttesével lesz, de az utóbbi időben a vendégek mutattak jobb formát.

Szintén jó passzban van a Péti MTE, amely három bajnokit nyert sorozatban, viszont most az éllovas úrkútiakat (akik zsinórban nyolc sikernél járnak) fogadja.

A második helyen álló Pápai Perutz FC ezúttal szabadnapos, a harmadik, lendületben lévő Tihanyi FC Zircre látogat, ahol minden bizonnyal egy szervezett házigazdával néz majd farkasszemet.

Érdemes kiemelni a forduló alsóházi derbijét, amelyen a Gyulafirátót SE a Fűzfői AK csapatát látja vendégül. A GySE a 13., a múlt héten bravúrt arató (a BUSC ellen nyerő) FAK a 14. a tabellán, mindössze egy pont választja el a feleket.

A hétvége programja, szombat, 15.00: FC Zirc–Tihanyi FC, Devecser SE–Ajka Kristály SE, Péti MTE–Úrkút SK, Várpalotai BSK–Klíma-Park Magyarpolány SE. Vasárnap, 15.00: Szentantalfa NVSE–Sümeg VSE, Gyulafirátót SE–Fűzfői AK, 15.45: Balatonfüredi USC–Balatonalmádi SE. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!