Atlétika

2023.06.19. 09:15

Cseh dobogón a VEDAC-osok

Nagyszerű eredményeket értek el a VEDAC atlétái a Plzenben megrendezett U23, U20 és U18 válogatott viadalon. A versenyzők kemény munkájuk és kitartásuk eredményeként jó teljesítményeket nyújtottak, amelyekre büszkék lehetnek.

Napló

Csekő Miklós közel három és fél métert verve a másodikra Fotó: VEDAC

A VEDAC csapatának tagjai közül Csekő Miklós kiemelkedett az U23 korosztály férfi kalapácsvetésében, és aranyérmet nyert 75.23 méterrel, közel három és fél métert verve a másodikra.

A VEDAC másik tehetséges atlétája, Csatári Jázmin is nagyszerű produkciót nyújtott. Jázmin az U20 kategóriában indult, és ezüstérmet szerzett a kalapácsvetők között 62.02 méterrel.

A harmadik helyet szerezte meg Fertig Fanni U18 női kalapácsvetésben, 60.47 méteres eredményével bronzérmet vehetett át. Ez a verseny nagyon szoros volt, a másodiktól csak 51 centivel maradt el, míg a negyediket 7 centivel verte. 

Ezek a dobogós helyezések is azt bizonyítják, hogy a VEDAC atlétái a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket, Zentai Tibor, Dobos Máté és Mozsdényi Dávid edzők munkájának is köszönhetően. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!