Futsal

2023.06.04. 12:30

Egy lépéssel közelebb a bronzéremhez az 1. Futsal Club Veszprém

A találkozó első gólját a Kecskemét szerezte, azonban a második játékrészben hamar megfordította az állást Fehér Zsolt együttese. A 34. percben egyenlített a hazai alakulat, így ismét kétszer öt perces ráadás következett, ahol Gelencsér góljával nyerni tudott a bakonyi csapat a bronz-csata harmadik felvonásában.

Balogh Dávid

A lélektani előny a veszprémieknél lesz a következő összecsapáson

Fotó: Archív: Nagy Lajos

Kecskemét-1.Futsal Club Veszprém 2-3 (1-0)

Kecskemét. V.: Czene-Joó, Juhász, Apkó.

Kecskemét: Rigó – Bencsik R., Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Nyerges, Bíró, Kajtár, Ristic, Öreglaki, Dávid, Haász. Edző: Soltész Levente.

Veszprém: Spandler – Fridrich, Everton, Dorogi, Gelencsér. Csere: Koncsol, Molnár, Ábrahám, Bencsik Á., Gavrilovics, Fellembek, Kiss. Edző: Fehér Zsolt.

Az első játékrészben nem forogtak nagyon veszélyben a kapuk, a támadások rendre elhaltak a védelmi vonalakon. Az utolsó percben egy szép hazai passzjátékot követően Hadnagy továbbított sarokkal Bencsik Roland számára, aki mintegy hat méterről a veszprémi kapu jobb felső sarkába helyezett, 1-0.

Fordulás után gyorsabb és határozottabb játékot vállalt fel a Veszprém, ami nem tetszett a hazaiaknak. A 29. minutumban a bakonyiak kapusa Spandler húzódott előre, aztán távoli lövésre adta a fejét, ami jónak bizonyult, hisz gond nélkül vágódott a jobb alsó sarokba a játékszer, 1-1. A 32. percben Fellembek próbálkozott messziről, majd szerencsével a labda Gavrilovics elé került, aki pár méterről nem rontott és megfordította a találkozót, 1-2. A 34. játékpercben egy hazai sarokrúgást követően Haász labdája talált utat a bakonyi kapuba, 2-2. A rendes játékidőben újabb találat nem született, így ismét jöhetett a kétszer öt perces ráadás.

A hosszabbítás első részében mind a két együttes próbálkozott, de az utolsó percben a veszprémiek ragadták magukhoz a vezetést újra. Gelencsér csapott le egy hazai labdára, majd a kapu felé robogva kissé szélről a hosszú sarokba helyezett, 2-3. A ráadásban erőn felül támadtak a hazaiak, azonban a veszprémi védelem masszívan állta a sarat, és idegenben verte meg a Kecskemét együttesét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!