Olvasónktól

2023.06.12. 09:48

Mindkét Kozma-csapat a csúcson

Kitűnő labdarúgó időben, gálafocival kiütötte nagy riválisát a VFC USE U17-es csapata. Ezzel a győzelemmel veretlenül zárta a regionális U17 nyugat felsőházi csoport bajnokságát.

Jól keverte a "zsugát" Kozma Csaba edző, az Ajka legyőzésével, az utolsó meccs eredményétől függetlenül nyerték meg az aranyérmet.

Természetesen az aranyéremből jár a csapatkapitány Ács Gergőnek is, aki most lábadozik súlyos sérüléséből. Ezúton is kívánom mielőbbi felépülését, hisz nagyon hiányzik a csapatból.

Az edző másik csapata, a VFC USE U19 szintén aranyérmet nyert.

Nagy taktikus a mester, hiszen a 16-17 éves srácokból páran az U19-et is erősítik, ami dupla terhelést igényel. Volt olyan, hogy 48 órán belül két tétmeccset kellett játszani. Nagy rutinnal kellett belenyúlni, hogy melyik fiú bírja a fizikai, a mentális terhelést. Melyik sérülékenyebb, visszatartani, vigyázni rá, hogy a fontosabb meccsen tudjon teljesíteni. Melyik  találkozó eredményét lehet kockáztatni. Mindent összejött, és ez a lényeg.

Dicséret a fiuknak a helytállásáért, a sok munkának itt az eredménye. Gratulálok!

Természetesen a siker az edző segítőinek és az egész vezetőségnek kijár, ők biztosítják a körülményeket a sikeres szerepléshez.

A VFC USE egy nagy család. Itt minden edző, vezető, szülő, nagyszülő, és a különböző korosztály csapatai együtt örülnek egymás sikerének. Ennek megfelelően mindenki együtt ünnepelt, miközben a felhevült edzőt egy hideg vizes fürdővel lepték meg az ünneplő tanítványai. A megígért 100 darab palacsinta is várta őket.

A foci is a kultúra egy része, amihez szép sikerrel járult hozzá a Veszprém felnőtt futballcsapata, amely megnyerte a harmadosztályt.

Örülők, hogy ez a sportág is méltón hozzájárult Veszprém Európa Kulturális Fővárosa címhez.

Gratulálok az elért eredményekhez, jó egészséget és további sportsikereket kívánok. Hajrá USE, hajrá Veszprém futball!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!