Éremosztó és családi ünnep

2023.07.11. 13:14

Tapolca ÖFC: bajnoki ezüst, közel 50 éves korátlaggal

Ünnepi, családi rendezvénnyel zárta a szezont a Tapolca ÖFC csapata, az eseményen éremosztót is tartottak.

Horváth Gábor

A Tapolca ÖFC második helyen végzett a labdarúgó vármegyei harmadosztály déli csoportjában. Az ezüstérmeket Dobó Zoltán polgármester és Rédli Károly, a TIAC VSE elnöke adta át a játékosoknak.

Az oklevelet és kupát Nagy Béla csapatkapitány vette át Császár Lászlótól, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém vármegyei Igazgatóságának társadalmi elnökétől.

 

Boczkó Gyula, a TÖFC elnöke az előző szezon értékelésében elmondta: közel 50 éves korátlaggal érték el a második helyet, ami nagyon jónak számít egy sokkal fiatalabb mezőnyben. Főképp úgy, hogy ugyanannyi pontot szereztek, mint az első, a bajnoki aranyról csupán gyengébb gólkülönbséggel maradtak le a Révfülöp mögött.

A TÖFC-nél az idei nem csak egy kiugró eredmény volt: az együttes az előző években két első, valamint egy-egy második és harmadik helyet ért el.

Az összejövetel egy remek hangulatú közös vacsorával zárult.

A csapat nyáron is aktív, hiszen külföldi barátságos kupákon vett és vesz részt, illetve szervez is, augusztus 19-én lesz a Tapolcai-kupa nemzetközi torna. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!