Újabb hazai meccs jön

2023.08.31. 14:13

Bajnokaspiránsokat vertek a veszprémiek

A három forduló után százszázalékos Veszprém a Nyíregyházát fogadja pénteken (18.30) a futsal NB I-ben. Fehér Zsolt együttese a tabella második helyén áll.

Horváth Gábor

Fridrich Dávidék három sikerrel kezdték az idényt

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Bombarajtot vett a futsalélvonalban az 1. FC Veszprém, amely sorrendben az Újpestet, a Berettyóújfalut és a Kecskemétet fektette két vállra. Mivel utóbbi kettő a bajnoki címre pályázik, elmondható, hogy a bakonyiak jó kezdése rendkívül értékes.

A gólszerzés remekül megy a Veszprémnek, amely az Újpest otthonában hatszor, a Kecskemét vendégeként ötször talált a hálóba. A Berettyóújfalu elleni hazai találkozó 2-1-es végeredményt hozott, méghozzá úgy, hogy az 1. FCV az utolsó percben szerzett győztes találatot.

Az első három mérkőzésen tehát összesen 13 gólt lőttek a kék-fehérek, ebből tízet – egyenlő megoszlásban - a Tatai József-Everton páros, a két játékos remek formában indította a szezont. Ez annak fényében biztató, hogy az előző idényben mind a ketten sérüléssel, sérülésekkel bajlódtak.

Ami a Nyíregyházát illeti, a csapat jelenleg egy-egy sikerrel, döntetlennel és vereséggel áll. Az előző körben a Nyírbátor ellen lépett pályára és végzett 3-3-ra, pedig már 3-0-ra vezetett. A Nyíregyháza erősített a nyáron, Lovas Norbert edző most már olyan rutinos futsalosokra is számíthat, mint Dávid Richárd és Öreglaki Norbert.

Az 1. Futsal Club Veszprém-Nyíregyháza bajnoki pénteken 18.30-kor kezdődik a Március 15. úti sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!