Kis falu nagy sportsikere

2023.11.21. 11:00

Kiscsősz taekwondocsapata országos bajnokságon vett részt Dunaharasztiban

A település sportcsarnokát zsúfolásig megtöltötték az országos taekwondobajnokságra érkező versenyzők és a szurkolók.

Tóth B. Zsuzsa

A kiscsőszi sportolók mindegyike éremmel tért haza Fotó: önkormányzat

Magyarország legnagyobb klubjai voltak jelen, magas színvonalat képviselve. Az alig egy éve működő kiscsőszi klub is megmérettette magát. A gyerekek kissé megilletődve készültek életük első versenyére, hiszen tapasztalható volt a kimagasló színvonal és a nagy felkészültség a jelenlévő klubok versenyzőinél. Minden izgalom és tapasztalatlanság ellenére nagy bátorságról, és lelki erőről tettek tanúbizonyságot a kiscsőszi térség taekwondosai. Mindenki a pástra lépett, vagy a gyorsrúgó bajnokságban, illetve freestyle formagyakorlatban remekelt. Hatalmas eredmény számukra, hogy érem nélkül egyetlen versenyző sem tért haza. A celldömölki klub versenyzői a kiscsősziekkel együtt szintén komoly sikereket értek el. A közös felkészülés és a bátor kiállás, illetve az erős, összetartó közösségi jelenlét a legnagyobb sikerük. 

Az eredmények: Bognár Bianka, küzdés – ezüstérem, Gaál Hanna, küzdés – ezüstérem, Kovács Benedek, küzdés – aranyérem, becsület érdemérem, Kovács Borbála, freestyle formagyakorlat – aranyérem, Kósa Bence, gyorsrúgás – ezüstérem, Kósa Lajos, küzdés – bronzérem, Kövi Dóra, freestyle formagyakorlat – bronzérem, Lócsi Hanna, küzdés – ezüstérem. Felkészítő Szarkali Dezső II. danos wt. mester, nyugat-Dunántúl instruktora.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!