Bajnokság

2023.12.01. 14:52

Kiütéses ajkai sakksiker

A negyedik fordulót játszották legutóbb a sakk NB I Charousek-csoportjában, ahol két Veszprém vármegyei csapat is érdekelt.

Horváth Gábor

A játéknapon a Sentimento Ajka BSK hazai pályán 10,5-1,5-re győzött a Széchenyi ESE Győr ellen. A Balatonfüredi SC 6,5-5,5-re kikapott otthon az ASE II. Pakstól.

A 12 csapatos NB I. Charousek-csoport állása a következő négy fordulót követően: 1. Sentimento Ajka BSK 32 pont, ...9. Balatonfüredi SC 22,5 pont.

Legközelebb december 10-én, vasárnap játszanak a nemzeti sakkcsapatbajnokság résztvevői. A program, Szuperliga–GM Szabó László-csoport: ASE Paks–Sentimento Ajka BSK, Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK I.–Tapolca Városi SE. NB I., Charousek-csoport: ASE II. Paks–Sentimento Ajka BSK, Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK II.–Balatonfüredi SC. NB II., Széchenyi-csoport: Zalaegerszegi Baki Agrocentrum–Ezüst Huszár SE Veszprém, Keszthelyi Spartacus Sportkör–Sentimento Ajka BSK, Tapolca Városi SE II.: erőnyerő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!